Velkommen til

Loppe- og stumpemarked

Næste marked 18. november 2023

Køb billet

Glæd dig til Danmarks største indendørs marked

Loppe- og stumpemarked er Danmarks største indendørs marked og breder sig over 23.000 kvadratmeter fordelt på otte store haller, som bliver fyldt til randen med alt fra antikviteter og kræmmerting til reservedele til alverdens motorkøretøjer. Samlet står op mod 400 udstillere klar til at tage imod de mange besøgende.

Vil du sælge ud fra gemmerne?​

Udstillerne på Loppe- og stumpemarked er en blanding af både professionelle og private. Her sælges der ud fra alt mellem unik porcelæn til alverdens reservedele og stumper.  

Vi finder den bedste stand for dig.

Book din stand her

Handel på Loppe- og stumpemarked

Stumpemarked

Leder du efter stumper og reservedele, så er de 4 haller for motorentusiaster uden tvivl et besøg værd. Her har du mulighed for at få fingrene i stort set alt, hvad du måtte drømme om til såvel biler som motorcykler, scootere og knallerter. 

Loppemarked

Har du et særligt øje for genbrugsguld og antikviteter? Med omkring 300 udstillere i de 4 loppe-haller kan du finde alt fra teaktræsmøbler, keramik, retro-plakater, unikke lamper, sjældne frimærker, porcelæn, et væld af nips og alt derimellem.  

Gør en god handel

Mød en blanding af både professionelle og private, som sælger ud af alverdens ting, hvad enten der er tale om genbrugsfund, veterankøretøjer, stumper og reservedele eller guld fra gemmerne.

 

Oplev stemningen på
Loppe- og stumpemarked

Få et glimt fra det forrige marked, som bød på
gode handler og godt humør.

keyboard_arrow_up